Okay, bliver lige nødt til at dele min begejstring med jer – Har tabt mig 8,5kg. og er ikke den tykke veninde længere, eller ved at sprænges i mit eget pølseskind for den sags skyld!!!.


Patetisk – ja. Ovenud glad – JA.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

27 kommentarer til “Okay, bliver lige nødt til at dele min begejstring med jer – Har tabt mig 8,5kg. og er ikke den tykke veninde længere, eller ved at sprænges i mit eget pølseskind for den sags skyld!!!.”

 1. Ved godt det ikke er politisk korrekt at sige..”Wow, det klæder dig!
  Burde nok i stedet sige, at du nu er blevet alt for tynd og så noget med de groteske modelmål vi skal efterleve!
  Men faktum er at du ser glad og fin ud!

 2. Super fin du er.
  Jeg har selv taget omkring de 6 kg. på og vil meget gerne af med dem igen. Hvad gjorde du?:)

 3. Wow, det er godt gået!
  Hvordan har du dog tabt så meget, på så kort tid:-)? Og nu synes jeg ikke du skal tabe dig mere, du er slank og flot(som altid) nu:-)

  Ps. lovely blog!

 4. Hvor er du dog beautious. Viljestyrke er en smuk ting og du afspejler det noget så flot. Det er fucking i orden at hovere lige nu!

 5. Tillykke! Altid fedt at se, at folk kan opnå noget de gerne vil! Jeg ville elske at tabe 8 kg, meeeen orker ikke at lave en ændring i mine madvaner eller at dyrke motion ;-) Men hvad er det med dine armhuler? De ser lidt mærkelige ud, men kan ikke finde ud af hvad det er. Ikke for at være en nar, selvom jeg nok er det …

 6. TAK, mange tak! Hold da op, er helt overvældet over at alle er så søde, det havde jeg ikke regnet med!

  Dog er billedet taget i London, men netop med eksakt samme vægt!

  Hvad jeg har gjort? Taget mig sammen! Spist 0 sukker, stort set 0 stivelse, talt mine kalorier, stort set undgået alkohol, stort set stoppet med at ryge hash, gået rigtig meget.
  OGSÅ i Paris, hver ENESTE dag er vigtig. Også imorgen.

  LOVE / Gina Jaqueline

 7. Hvor ser du fin ud!
  Har du nogensinde været ude for at skulle tage på, og i så fald har du en sund måde at gøre det på?

 8. Gina jeg plejer at hade dig og kommentere lede ting på din blog, fordi du er så fucking irriterende og tror verden drejer om din næsetip.
  Men sandheden er, at jeg faktisk blev glad af dette indlæg. Det er rart at se det lader til, at du er kommet så langt med dig selv. Skide godt arbejde. Du ser frisk, glad og rask ud og ikke syg, deprimeret og påvirket som på alle dine andre billeder. Det klæder dig virkelig godt.

  Hater out

 9. Først; fedt med vægttabet, dejligt at du er glad ;)

  – ikke for at være en “røv”, men jeg kan virkelig ikke se forskel på Gina før-og-efter-de-8-kg. Men det er egentlig bare et kompliment for du er flooot!

 10. Du ser mega godt ud – også før og du gør det sikkert også nu. Det er meget imponerende. Ville ønske jeg havde samme viljestyrke!

  Jeg ved det er lidt off topic, men den mascara fra Lancome du anbefaler (hypnose drama), hvor holdbar er den? Begynder den at drysse i løbet af dagen. Og har du prøvet deres vandfaste?

 11. MANGE TAK.

  Der står:
  the next generation is now, make yourself hard
  REBEL
  STARS

  Rabecca – den drysser ikke(!) :) jeg hader vandfast mascara helt vildt meget.

 12. Hej Gina, det ser godt ud. Men. Hvor i alverden sad de 8 kg henne?? Du må virklig have skjult dem godt for os læsere :)

 13. Maria – ja, da jeg var yngre, men det er nok ikke så aktuelt for dit spørgsmål. Men jeg hjælper en veninde med at tage på i øjeblikket, og det bedste rød jeg kan give dig må gok være at spise en hel del nødder og gode olier!

  Kir – I don’t know what to say!
  Men du har ret i, at jeg er kommet langt med mig selv. Rigtig langt endda, og det fortsætter.

  Lise & Marie – At i, og nok også mnage andre, overordnet ikke kan se en forskel har noget at gøre med, at min vægt sviner utroligt meget(!) hele tiden. Mine venner påpeger altid at jeg har den vildeste yoyo-vægt de nogensinde har oplevet. Denne gang er der tale om et vægttab der “alligevel” strækker sig over næsten 2mdr, men ja.

  Emilie – Jeg ved ikke hvad du taler om, at man ihvertfald godt kan så, for det gør jeg ikke pt. Jeg spiser sundt. :)

 14. Hej Gina. Feeedt at du hat tabt dig, det må vel være helt fantastisk og så at du har kunnet holde det må jo bare være endnu bedre…Så tillykke med det.

  Du siger du har spist zero sukker, er det ALT sukker også fra frugt fx ? Og zero stivelse, det er vel så noget som ris, pasts, kartofler og lign du har holdt dig fra ? :D

  xo

 15. Nul sukker ja – i hvert fald det første lange stykke tid, jeg er ikke fanatisk helse-freak, jeg vil bare hellere bruge mine kalorier på rigtig mad.

  Det er 11,3kg. nu, og det er siden d. 12. Oktober :-)

 16. Jannie R. Jensen – Jo, der har nok også været lidt skjult sukker i min mad, men så vidt som muligt intet.
  Frugtsukker har jeg heller ikke rigitg fået de første par måneder, men det får jeg dog nu!
  Og tusind tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s