Jeg er ovenud glad!Igår lavede jeg middag til Mikkeline og det så sådan her ud. Elsker alle former for seafood og der var lidt forskelligt at vælge imellem + en stak hjemmelavede blinis + citron-peber dressing. Vi drak vin i min lejlighed hele natten med Joey.

Farvel til dén depression. Vitterligt. Jeg er så high on life, at det næsten er ulækkert! Føler at jeg går 10cm. over jorden konstant.
Altså, nu ligger det til mig ikke at kunne huske hvad jeg var ked af når jeg er glad, og omvendt, men jeg kan godt huske hvorfor. Og nej, jeg føler mig ikke hæmmet længere.
Jeg ryger ikke for meget tjald. Jeg går ikke for meget ud. Jeg spiser ikke for meget. Jeg er nok for meget, men jeg passer på mig selv i stedet for at være min egen værste fjende. Jeg kan ikke forklare hvad der præcis er sket, men jeg har bare besluttet mig for endelig at give min morfar ret i at alt er helt OKAY.
Jeg afsluttede i øvrigt for nylig mange år i psykiatrien. Jeg tror virkelig ikke på at nogen psykiater i hele Danmark kan hjælpe mig længere. Eller nogensinde har kunnet det. Forskellen er nu, at det kan jeg. Jeg kan få det præcis som jeg har lyst til.
Nu skal jeg fanme udnytte mine ressourcer og nyde det hele lidt. Nu tager jeg hjem til Vesterbro hos min mor og spiser lidt god mad, kysser mine små nisser og derefter ind til Lars og tage afsked.. Haha, så åndssvagt. Det må “virkelig” være hårdt for folk at skulle savne mig en hel uge. Imorgen flyver jeg til Paris med en helt fantastisk dreng, og jeg skal ikke engang pakke! Kan i gætte hvorfor? ;)
Når jeg kommer hjem igen en uge efter skal der ske nogle ting som jeg glæder mig til – Let’s talk about fashion

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

14 kommentarer til “Jeg er ovenud glad!”

 1. Jeg tror også på at du kan. Som læser af din blog får jeg i hvert fald det indtryk; dejligt at du også selv tror på det nu!
  Og det skal nok lykkes for dig, klø på :)
  P.S. God blog, fint liv.

 2. SKØNT Gina. Hvis du har nogen gode råd, modtages de gerne.
  Hav en fantastisk tur til Paris, ville ønske det var mig!

 3. Tak for jeres kommentarer!

  Molly – min ven, Benyamin :-)
  Mister – Haha, korrekt! Og uhyggeligt Jon fan.
  Ruben – Så meget velkommen hjem fra dit livs rejse, vi ses snart! Much love!
  Ditte – Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  1. Har bare lavet pandekagedej med vand og uden æggeblommen med bagepulver og salt og peber og så en lille skefuld til hver blinis, stegt i lidt festreduceret smør :-)
   seafood efter smag. + rødrøg og dild. dressingen er lavet af cremefraiche med citronpeber, citronsaft og peber. glemte hakket dild i dressingen :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s