Glimt fra min uge


1: Maggie talks i Bremen.
2: ½-Gina
3: Miriam, Julie Holiday & Julier i min stue.
4, 5: Tomat (guld) suppe – den bedste! Opskrift; 4 fed revede – ikke pressede hvidløg og muskatnød brændes af i lidt vand, kalorier fra olie er overflødigt i supper. 2 spsk. tomatpuré og 3 dåser flået tomater og 2dl. rødvin bringes i kog. Kog i min. 1 time med ca. 1 liter vand undervejs. krydderier: chili, salt, feber, tørret basilikum. Når suppen er tyk  blendes den med en hel pante basilikum og koges op igen med en kvart liter madlavnings fløde. Server med cremefraiches 9% og varmt brød.
6: Miriam, Julie Holiday & Julier i min stue.
7: Typisk mig osv osv.
8: Julie Holiday med kniv-pik alá Lindsay og mine Wang-ish briller er en luder.
9: Typisk mig -l-
10: Cover købte jeg for længe siden, og det er en fantastisk velskrevet(!) artikkel om Medina. Bazar læser jeg aldrig nogensinde mere, og har ikke købt et i flere år, men 2 blade fristede mig lige. Med mit Costume hørte en kachi grøn neglelak – lige hvad jeg stod og manglede.
11: -l-
12: Fedtfattige cheesefries opskrift; Små kartofler renses og koges med skræl. skær i skiver og kom salt, peber og tørret rosma rin på. riv stærk hård ost over og bag i forvarmet ovn. Her har jeg lavet en dressing af 9% cremefraiche og 2 fed revet hvidløg og groft peber.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Glimt fra min uge”

  1. Så er der opskrifter på begge ting! :-)

    Jet – Nej, mine læber er vidst ret tomme efterhånden, men skal have lavet det igen i det nye år. :-) Held og lykke – HUSK AT BETALE FOR BEHØVELSE VIA NÅL.

  2. Hej Gina, dine fine giner/mannequiner du så dekorativt har stående rundt i din lejlighed, hvor er de fra? Og hvad har de kostet dig?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s