Photo shootFotografering: Anonym
Styling: Gina Jaqueline

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

22 kommentarer til “Photo shoot”

 1. JEG ER FORELSKET!!
  hold da kæft hvor er du lækker på billede 2..
  det ligner noget der er taget direkte fra Vouge!

 2. Du ser bare så skide smuk ud! Jeg tænkte på om det er dine naturlige bryn på billede 2 eller om de er farvede (da de ikke ser ligeså mørke ud på billede 1) og i så fald hvad bruger du til at tegne dem op? Det ser sindsygt flot ud.

 3. Billede nr. 2 er det smukkeste billede af dig jeg har set; overhovedet! Du er simpelthen så fandenivoldsk smuk!

 4. 1000 TAK!

  – mine bryn har jeg børstet op med mørkebrun mascara.
  – jeg ønsker mig ikke rigtig noget til jul – kun kedelige ting som et godt strygejern, ny støvsuger.

  Det med interviewet kan jeg desværre ikke svare jer på da jeg ikke ønsker at hænge skribenten ud, omend jeg virkelig har lyst til at gøre det alligevel.. Har kun en ting at slå fast – jeg bliver stalket fra højre og venstre for tiden. Undskylder for at spilde vores tid! :)

 5. alle ved jo alligevel det er hende der skriver **************-bloggen! sig det :) vi kan meget bedre lide dig alligevel

  1. Klart, det handler bare om, at jeg ikke har noget behov for at træde på hende, synes hun har klaret det meget godt selv! Har slettet hendes blognavna din kommentar, det betyder ikke noget :-)

 6. Jeg kan godt lide dig, Sweetheart. Pas godt på dig selv. Jeg håber dine venner og nogle kærlige mennesker. Lækre billeder. Savner dine tekster.

 7. Apple Sauce – “Jeg håber dine venner er nogle kærlige mennesker.” er om muligt den bedste kommentar jeg har fået længe. Den gik rent ind, hvor er du bare sød, jeg får lyst til at printe dig ud og hænge dig op på væggen!

 8. hej Gina!
  jeg bliver nødt til at spørge dig om noget, som jeg håber du vil bruge en smule tid på at svare på. jeg elsker dit hår på disse billeder. hvordan er det klippet? uden etager, ikke? der har også været andre billeder, hvor der er mere krøl i enderne. hvordan får du det til at sidde hhhhele den lange dag? :-)
  Lige en anden ting – du er virkelig inspirerende, på den skønne, herrefede måde.

 9. Selvfølgelig vil jeg bruge min tid på at svare dig, og har også lige besvaret din mail.
  Men sandheden er at jeg ikke har gjort noget som helst! Det er mine naturlige krøller, og de opfører sig forskelligt fra dag til dag. Her er jeg blot gået i seng med vådt hår.
  Engang i mellem bruger jeg lidt stylingspray eller hårspray, men det er virkelig, virkelig sjældent, da jeg hader stift hår!

  Tusind tak skal du have, inspiration er det bedste der findes, og er glad for at JEG kan give folk lidt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s