10 fra Nelly.com


Kan godt lide alle de her sko, og hvad endnu farligere er, de kun koster ca. 300kr. alle sammen! Jeg skal altså spare til Paris om præcis 2 uger!!! Og jeg kunne selvfølgelig aldrig drømme om kun at vælge to par, hvis det nu var..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “10 fra Nelly.com”

 1. Ginalicious, den først par du har vist er FULDSTÆNDIGT umulige at gå i. De er ret dårligt lavede og man svupper i dem uanset hvor mange såle man putter i.

  lååååvz

 2. når du skal til paris? skulle du ikke også have været det for en måneds tid siden? er det sikkert du skal af sted denne gang, eller “sker der lige noget” igen i sidste øjeblik…………..?

 3. Joze – ah, tak babe, men for helvede?! :(

  Maria – det var da den latterligste kommentar jeg har fået længe. Jeg havde ikke mulighed for at tage af sted sidst, da tingene ikke flaskede sig som jeg ville have dem til – lad os håbe de gør det denne her gang, så du ikke skal gå og gruble over dét….?

 4. fuck hvor plat ..
  Jeg håber du får den mest fantastiske tur til paris! Planer bliver ændret, sådan er det nogle gange .
  Tak for en super blog Gina :)

  Glæder mig til at se de fede ting du får købt i paris :)

 5. Jeg har også haft de sko på det store billede og jeg måtte desværre returnere dem. De var mega hårde i det, klemte om fødderne og var helt umulige at bevæge sig i. Rigtig røv, for de er sgu pæne!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s