Onsdag


Igår aftes havde jeg Tul fra Århus og Benyamin til middag. Jeg serverede trøffel risotto med kantareller, oksekød, varm roculla og parmesan ost. Vi drak kaffe og spiste chokolade. Drak vin og drinks og tog på Simons klokken 3 og havde en fantastisk aften. Vi endte i buret.
Jeg endte på Andys og i Nyhavn 71, jeg kunne jo lige så godt flytte på hotel..
Død. TAKEAWAY. Og så forlader jeg forresten ikke min seng idag.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

10 kommentarer til “Onsdag”

  1. Opskrift: lav en standard risotto som du plejer at lave den (jeg laver den på økologiske brune ris med hvidvin og uden olie, men det er jo bare typisk mig) til 3 personer tilføjede jeg jeg: en stor spsk. trøffelost og en stor spsk. trøffel-puré, 2 dl. kaffefløde, 250. forstegte kantareller (husk at rense dem med børste, så de ikke suger vand til sig uden skylning) smag til med tørede koriander, salt og masser peber. server med 3 håndfulde stegt rocula og evt. lidt godt kød (jeg brugte i alt 330g. oksekød uden fedt og scener, skåret ved en slagter) drys yderligere med peber og parmesan ost (den du selv river er virkelig bedre)

    Mange tak for de søde kommentarer, det er jeg virkelig glad for i synes, da jeg specielt da jeg var lille ikke kunne udstå mine krøller.

    LOVE Gina

  2. Hvad spiste du til takeaway?
    Synes altid jeg har svært ved at finde noget rigtig godt, når jeg endelig er i takeaway humør :-)
    Forresten så klæder krøller dig bare fantastisk godt, du ser så smuk ud!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s