En ret jeg fandt på.


Opskrift: 100g. fedtfattigt oksekød tørstegt med svampe og godt med krydderier. Kogt kartoffel tern tørstegt m. salt, peber, koriander og knust clili. Massser frisk rosmarin og bredbladet persille. lidt Philadelphia light og trøffelost og tomat der har fået skåret bunden af så den kan stå.

Noget jeg gør engang i mellem hvis jeg ikke rigtig har noget mad, eller ikke rigtig gider indtage flere kalorier, er at stege tre blommetomater. Jeg fylder dem med ½ hvidløg og drysser med knust chili, salt, peber og rosmarin (både frisk og tør) Jeg steger dem længe, som regel bare tørstegt og så indeholder hele retten 80 kalorier, og mætter altså rigtig godt. Men hvis man ikke gider være fanatisk er det super lækkert at stege i lidt oliven olie og fylde med lidt feta eller gedeost.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “En ret jeg fandt på.”

 1. Har lige lavet dine tomater – de blev fremragende :)

  Synes ideen om en madblog lyder fab, elsker dine kreative opskrifter!

 2. Gina, du er genial :) har selv lavet tomaterne her til aften, bare med sukat/chiliblanding. Mætter virkelig godt!
  Elsker dine madindlæg ( og din stil) :)

 3. Er super glad for en positive feedback på madindlæggene! Og godt i kan lide tomaterne, det er genialt at man kan blive mæt så let og lækkert.

  Vidiobloggen er død,
  and I buy trøffelost in Irma for 65kr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s