Jeg har fundet noget ny magi.


Jeg overlevede.
De sidste par dage har stået på heftige tømmermænd – hvad sker der lige for at jeg pludselig tror jeg skal dø hver gang jeg har haft en lidt for våd aften? Da jeg var yngre – den sætning bruger jeg i øvrigt lidt for hyppigt, i forhold til mine 20år – hørte jeg altid historier fra folk om at man først får rigtige tømmermænd når man bliver ældre. En overgang var jeg sågar sikker på, at jeg kunne lide at have tømmermænd. Er det så nu jeg må føle mig voksen?
Jeg døde som sagt ikke, og kom til min fantastiske morfars 60års fødselsdag og i Forum til bogmesse igår, hvor han havde en stand. Hold kæft hvor har han mange fans, vildt sjovt at observere dén horde af folk der var mødt op for at se ham, ønske ham tillykke med sin nye bog, og hold fast, synge hebraiske healer-sange midt i det hele.

Magien er brugt op. Jeg har brug for noget ny magi. Nu vil jeg gøre min lejlighed ren hele natten, med brudekjole eller sådan noget på – Tara siger det skulle være godt. Stearinlys og røgelse hjælper mig også lidt på vej når jeg skal finde gamle skatte, pudse og forfine og finde nye systemer. Jeg har som første prioritet brug for noget æstetik på et højere niveau i min hverdag generelt. Sidsel siger at jeg jeg er magi i mig selv. Men jeg har brug for at kunne udtrykke det yderligere. Og føle mig mindre misforstået.
Det første jeg må gøre er at brede nogle store stykker papir ud på mit gulv. Og så vil jeg lave en masse lister og hvem ved, måske endda en plan af en art.
Så skal jeg virkelig rejse, stoppe med at bruge så(!) mange penge på crap, stoppe med at gå så(!) meget ud, have gjort min lejlighed færdig, læse alle mine ulæste bøger, blive ved at skrive og skrive mere, blive ved at gå sindssygt meget op i god mad og lave kogebog/madblog med Lars oppe i studiet og aller vigtigst skal jeg være kreativ som ind i helvede. Jeg sagde det selv.

Når folk spørger mig hvordan jeg har det for tiden svarer jeg specielt. Jeg har det meget specielt.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Jeg har fundet noget ny magi.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s