081110Jeg er død syg. Øm krop og dyner. Utallige film og afsnit af Weeds og Family guy sæson 9. Aflyste aftaler. Sygebesøg og interne jokes. Pepsi max ftw. The med frisk ingefær og citron. 3år gammel smuk vamset sweater fra København K og blegere end nogensinde. Minus oprydning og ærinder. Selvmedlidenhed på niveau med syg mand.

Min mad har set sig nødsaget til næsten at lave sig selv, men har stadig været ret lækkert og sundt.
– Couscous salat med cherrytomat vendt i grøn pesto, bredbladet persille, sort oliven, æble, hvidløg, sort peber, chili og rosmarin. Noget jeg elsker ved couscous salat, at man næsten ikke behøver at bruge noget Couscous. 2 toppede spiseskeer er fx. nok til mig, hvilket kun giver 50kcal. hvis man skylder Couscousen i en si efter en den er dampet kan man også skylle en masse af stivelsen ud, hvilket kun gør den mere lækker og usammenhængen.
– Små rugbrød fra Urtekram med trøffelost, grov rød pesto og grov grøn pesto.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

10 kommentarer til “081110”

  1. Uh, tak…!
    Trøffelost køber jeg i Irma. Det kan bruges til mange ting, er drøjt og SUPER lækkert og koster, hold fast, 65kr.

  2. Jonas – katte, selvom de er lidt for arrogante til min smag. Min mor har en hvid racekat jeg synes jeg er meget pæn, men ville også gerne have en hvid puddel, de er bare så hidsige!
    Jeg er ikke et dyremenneske i det hele taget. Jeg synes de fleste dyr er ret ulækre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s