Onsdag er jo det nye fredag


Igår var jeg til et pr. arrangement og efterfølgende til Kasper Bonnéns bogreception og lytte til poetisk kortprosa med Tara. Jeg var senere hjemme ved Sofia en sidste gang inden hun rejser til Nepal og drikke vin med Sidsel. Vi ramte Simons ved midnat, men var først hjemme klokken 8 imorges. En fotograf har skudt et shoot med Sidsel i min lejlighed de sidste mange timer, jeg har stylet en lille smule og ellers sovet trygt igennem det. Stakkels Sidsel kører på 2. døgn og i aften bliver vi jo nok nødt til at tage på Tacky!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “Onsdag er jo det nye fredag”

  1. Jeg skulle lige til at skrive det som hende ovenover har skrevet! Det ligner hun skal til at tage tilløb til at køre ind i det!

  2. Haha JA!

    Etoile – hooold nu kæft! man kan jo ikke se mine ben!!!!!!!!! og hvis der noget der ikke er tykt på mig er det sgu mine ben!

  3. Etoile – det må seriøst være en joke. Begyndte at grine ihvertfald. Man kan jo ikke de Ginas ben. Og hvis der er noget Gina ikke er så er det da tyk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s