Komplet fodbehandling til 175kr. i indre by.


Jeg har lige benyttet mig af dette downtown tilbud, da jeg synes at det er eksploderet med disse 50% fænomener, og det er lækkert når det engang imellem handler om noget andet end mad
Det synes jeg da også I skal gøre, idag, så tilbudet bliver aktiveret – hvilket jeg dog går ud fra det gør, da der allerede er solgt over 1000 gavekort idag. Det lyder som en lækker behandling, jeg er stor fan af alle former for skønheds behandlinger, og velplejede fødder er generelt virkelig et undervurderet fænomen.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “Komplet fodbehandling til 175kr. i indre by.”

  1. jeg stiller lige et spørgsmål som ikke har noget med dit indlæg at gøre.
    inde på ebay, er det så muligt at sælge fake chanel tasker?? det fordi jeg leder efter en derinde, men synes bare nogle af dem ser falske ud? tænkte det kunne være du vidste noget om det :-)

  2. Hej Gina, ved godt det ikke har noget med dit indlæg at gøre, men ved du om det muligt at sælge falske chanel tasker på ebay? det fordi jeg leder efter en derinde, men nogle af dem ser bare så falske ud?? håber du ved noget om det :-)

  3. Jeg har helt og aldeles ikke mistet min inspiration. Mister jeg den, mister jeg mig selv.
    Jeg har bare et liv ved siden af bloggen også, og er altså ikke hjemme hver dag.
    Jeg er ked af hvis folk bliver for utålmodige, men i skal nok få det I skal have!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s