Billige lækre sko fra Aldo – hvis du kender nogle der bor i LondonJeg har ikke købt sko i Aldo i hundrede år, men på deres hjemmeside er der langt større udvalg, og man skal ikke betale told. Disse vil jeg lige tage til overvejelse. Priserne på skoene var 280, 450 og 680kr. Det er jo meget Scorett, Camilla Skovgaard, Chanel, Burberry inspireret, men altså, de er jo flotte!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “Billige lækre sko fra Aldo – hvis du kender nogle der bor i London”

 1. Hej Gina

  Jeg undskylder for at denne kommentar er ude af kontekst med skoindlægget, men håber du bærer over med mig ;)

  Først vil jeg lige sige at jeg synes du er super modig og jeg har stor respekt for den ærlighed/oprigtighed du bringer på bloggen, du viser både det mørke og det lyse ved livet og det gør det pisse interessant at læse :)

  Jeg er netop startet en kur hvor jeg ønsker at tabe 4-5 kg indenfor den næste måned, men skal til stor fest på fredag og jeg duer bestemt ikke til “ingen alkohol” kure, så jeg tænkte du kunne give nogle tips til de mest kaloriefattige muligheder på den front?
  På forhånd tak! :)

  1. Kommer ikke med slanketips, men den med forskellige kaloriefattige forslag/idéer/tips har været oppe og vende.
   Skal nok lave et indlæg på et tidspunkt.

 2. Vodka eller rom med lightsodavand eller rent. Går ud fra at du helst vil være “mest muligt fuld for færrest muligt kcal”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s