Mer´ Aarhus!


Idag vågnede jeg så op i en suite, alene, med 3 senge og millioner dyner og fik kravlet hen til mini baren inden jeg døde af dehydrering. Jeg ved ikke hvem der har betalt, men det er så typisk mig. Jeg har ikke haft en så god bytur siden i forgårs – vi var igen bla. på Train og Kupé samt på diverse cocktailbarer.
Har været så fuld i 24 timer sammenlagt. Faktisk ret uinteressant at berette om hvor stiv man har været, men uinteressant har min weekend i hvert fald ikke været. Nu skal jeg hjem!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Mer´ Aarhus!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s