Århus dag 1


Fredag var jeg til et modeshow hvor min ven Benyamin gik. Derefter gik vi ud og drak cocktails til aftensmad i 10 timer på 100 forskellige steder, og alle drengene fra Copenhagen Ratpack spillede på Train så jeg følte mig lidt hjemme.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

7 kommentarer til “Århus dag 1”

 1. Du har en fucking lækker krop gina (seriøst se lige billederne i indlægget over dette). jeg ville døøøøø for at få en krop som din..

  Du skriver, at i spiste aftensmad og drak cocktails. Jeg håber at det betyder, at du har droppet tanken om ikke at spise noget inden Nepal…
  Du må passe på dig selv smukke gina!!!

  <3 <3

  elsker dig og din blog

  1. meget glad for din kommentar.

   jeg sagde ikke at jeg ikke ville spise indtil jeg skulle til Nepal, jeg sagde at hvis jeg ikke gjorde det ville jeg kunne nå at tabe 20,5kg. men at det jo ikke var en mulighed. Når det er sagt står der altså også at vi drak cocktails til aftensmad, men altså ;)

  1. Jeg kender ikke Hanne, jeg mødte hende dén aften og sov hos hende og hendes kæreste med min ven fra København der er gode venner med dem begge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s