Tip: yndlings mascara


Jeg har brugt den op en del gange efterhånden, men altid købt en ny, af den simple årsag at jeg har erfaret at den er bedst.
Man kommer generelt utroligt langt ved teknik og tålmodighed, men Lancôme Hypnôse Drama Mascara gør det altså godt allerede første gang, hvilket gør at man på få sekunder har adskilte, men samtidig godt dækkede vipper. Specielt det sidste kan jeg ellers kan have problemer med, da jeg sjældent føler at børsten får ordentligt fat eller at konsistensen er tyk nok. Flere lag skaber drama. I øvrigt kan jeg anbefale fiber mascara under denne hvis man har masser tid til overs for sine vipper den pågældende dag.
Jeg giver lidt under 300kr. i Matas, men kan fås til det halve på nettet, fx. her.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Tip: yndlings mascara”

  1. Hej smukkeste Gna.
    Jeg er fulgt med dig i nogle år nu efterhånden.
    Jeg har fuldt respekt for det du gøre.

    For det første er du inspirende. Jeg elsker den måde du viser dig på, men jeg vil dog gerne sige at jeg er ikke så begrejstret for din tøjstil. Forstår mig ret! ikke ment kristisk. men den måde du lever dit liv på synes jeg er vildt fedt.
    Har også spørgsmpl ang. tøj? KØBER DU ALTID GENBRUG?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s