I <3 carbs


Dette har jeg handlet ind idag, og det ser ret indbydende ud synes jeg. Samt masser bær, passionsfrugter, baby ananas, charon, papaya, stjernefrugter osv. osv.
Har lige spist en couscous salat til aftensmad med hytteost (den fra Fakta er dobbelt så sund som alle andre) persille, tomat, rød peber, karry og bambus skud. Dejligt med noget mad der giver overskud og går direkte til hjernen – følte virkelig at specielt det sidste var har manglet de sidste par uger.
Nu vil jeg spare jer.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “I <3 carbs”

  1. Gina, bliver rigtig inspireret at dine lækre retter du får kreeret ;)
    – kunne du ikke poste nogle opskrifter på dem?

  2. Jo, det er bare lidt svært af vurdere hvornår der går for meget mad-blog i den, og lige pt. poster jeg ret meget “mad”

    KH

  3. Jeg synes dine mad-opdateringer er fantastiske!! Food meets fashion.
    Flere mad-indlæg! Du har super god smag og bliver altid inspireret af de lækkerier du lægger ud. Det er jo ikke fordi der går mad-blog i den, du har noget at byde på når det gælder mad. Nu ved jeg ikke om det er muligt for mad at være personligt, men synes altid der er et eller andet gina-twist over det! Mere!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s