021010


Ja, undskyld for tømmermænd lige oppe i jeres åbne ansigt. Tøjet er så komfortabelt og blødt, men stadig pænt – ikke dårligt at have min garderobe på en dag som idag(?) Simons var fantastisk igår! Hvis man vil have natklub, så får man det kraftedeme også dér!

Komplet langt ude – i torsdags havde jeg glemt min Chanel taske på en trappesten og opdagede det først da jeg skulle bruge mit kort igår, heldigvis kunne jeg tage fordi Twiggy og hente tasken. Kom 1½ time for sent til aftale på Månefiskeren og fik 1½ times motion og vind i håret pga. busserne på Nørrebrogade. Så valgte chippen på mit kort at slide sig selv op på en lørdag midt i vaskeri-leg for 10 min siden og så står man på Nørrebrogade med tømmermænd og to sække beskidt tøj og er idiot. Jeg kunne selvfølgelig også bare have booket en tid til vaskekælderen for 3 måneder siden, men så organiseret er jeg jo ikke. Vel.

Min nye pæne chili plante skal i heller ikke snydes for. Eller hvad?
Frugt er for sindssygt/vanvittigt/hjernedødt efter 12 dage uden sukker skulle jeg hilse at sige. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Er i virkelig god humør idag, skal lave lige det jeg har lyst til. Nepal/Indien/Thailand nærmer sig og det samme gør Aarhus og Paris!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “021010”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s