New in + lidt kragetæerAlt på nær kjolen er 2nd hand, kostede 200kr. til sammen plus 3 andre lign. bh’er. Fundet i 3 forskellige marskandisere/genbruger på Nørrebro. Kjolen er fra Gina Tricot og kostede 130kr. Jeg har også købt et nyt kamera! Et kompakt digital kamera, jeg kan have med alle steder og i byen, da jeg skal ud i en udbygning af mit kamera, men mere om det når det bliver aktuelt. Mikkeline er her, vi brænder musik til i aften og drikker bobler.
I øvrigt, atkins står mig langt ud af halsen idag. Har spist 33g. tomat(åh tomat!!!) i en salat med varm gedeost, stegte nødder, julesalat, asparges med Mikkeline (mikkelines var delux udgaven med masser tmat, soltørede tomater og akacie honning. Jeg kan muligvis ikke få mere ned idag. Lige nu har jeg virkelig lyst til at smide håndklædet i ringen og skifte kur på mandag.

Glæder mig til at se hvor galt det kan gå i aften! xxxx

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “New in + lidt kragetæer”

  1. Hvorfor er atkins så uudholdeligt?
    Det kan jo ikke være en specielt effektiv kur, hvis man ikke kan holde den længere end 1,5 uge. Er det bare alt det kød og fedt man får for meget af i længden?

    1. Vi kan aftale jeg tager den med til dig når jeg kommer, så kan jeg lige have den lidt selv først! :-D
      kærlighed og tak for igår min skat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s