Billeder fra min weekend og reportage


Her er nogle af de billeder som Elin Hansson skød i weekenden. D’damer er Sidsel, Sofia og Céleste. Locations: Min lejlighed, Tacky og Jazzhouse. På mig har jeg nederdel fra Monki, clogs fra ebay, 2nd hand top og Vintage jakke. Jeg har virkelig været fuld i denne her omgang, og har ovenpå det også skudt de sidste portræt billeder i formiddags. Nu er klokken 04.30 og jeg er lige kommet hjem fra Stadens fødselsdag på anden dagen. Fik et lift bagpå Michel Dodis’ Cykel derud og talte med ok cute fyr med dreadlocks hele vejen i bussen. Da vi når til Rådhuspladsen – skal du med? Nej svarer jeg, og fyren vælger lige derefter at falde ud af bussen og ned på jorden. Jesus christ jeg er fan! Kaffe med flødeskum er min nye THING. Fik en kommentar idag mht. at atkins har ry for at give dårlige vaner, og det tror jeg på..! Nu går jeg i seng, det er sjovt som det stads kan stabilisere i stedet for at kvikke.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Billeder fra min weekend og reportage”

    1. det er mest bare lyset og mit hår det sidder dårligt, men mit hår er lysebrunt/karamel blond, ikke rødt overhoved ihvertfald.

  1. Er det bare mig eller kan man se dine brystvorter igennem nettrøjen?
    – Og tænkte derfor; er du slet ikke blufærdig? :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s