Smoking in bed.. med Sofia, hele dagen. Og for fremtiden, hele tiden! Sofia flytter ikke ind, men så godt som inden vi rejser til Nepal, ned til Emma om hhv. 1 og 2 måneder. Har Sofia på hjernen og hjertet, i skulle vide hvor fantastisk denne pige er! Jeg har mødes med læser og handlet fra salgsbloggen, og fået rykket et photoshoot med Elin da jeg ikke kunne bære at skulle være pæn idag. Jeg ville være en elendig model, iøvrigt også fordi jeg ikke besidder tålmodighed. Har lavet varm kartoffel/rød pesto/soltrøede tomater/ akacie honning salat til Sofia og æg bacon og pølser med rød pesto og mayo til mig selv. Og snacket tapas hele dagen. Sofia tog i byen, jeg blev foran mit fjernsyn som jeg efter 4 mdr. har set op. Det er et “retro” phillips TV som jeg fik da jeg var 4 i fødselsdagsgave. Ret sjovt at få det nu, ren nostalgi. Tilfældigt var en pige jeg kender der hedder Julie med i ét satire show på TV2 og en jeg kender der hedder Amalie med i et andet.
Jeg tager nok ind på Simons i nat til Sofia, men lige nu har jeg stadig makeup på fra igår..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Smoking in bed”

 1. hold kæft hvor er du smuk Gina !
  jeg elsker simpelthen dine billeder, på trods af “dårlig kvalitet” det gør næsten bare billedet endnu federe :)

  Jennifer – lifetodiscover.blogspot.com

 2. Jeg håber virkelig meget på du kommer herned Gina.
  Det kunne være dejligt
  Haber du har det godt lille pus. – du ser ihvertifald fin ud som altid
  Kys fra asien

 3. Jennifer – helt seriøst, tusind tak!!

  Emma skat…! Jeg kommer. Og jeg glæder mig til et Eventyr. Savner dig virkelig meget mange dage om ugen, pludselig var du væk! Regner med i den sidste del af November. Passer godt på pigerne og omvendt! ;)

  1000 kys fra min seng!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s