Atkins imorgen.


Vi prøver lykken for 3. gang, og undlader kulhydrater 99%% også i mine drinks i weekenderne, og i hverdagene om i vil.
Vil gerne give det en måned, men lad mig prøve at se hvordan jeg har det fredag aften i første omgang.

Jeg er virkelig åndssvag, jeg er klar over det. Gad vide hvordan jeg ville se ud hvis jeg ikke havde været på slankekur hele mit liv. Måske ville jeg endda være tyndere..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

17 kommentarer til “Atkins imorgen.”

 1. Jeg har også været på slankekur hele mit liv og alligevel er jeg ikke tynd nu. Kun i perioder kan jeg blive super tynd. Min vægt svinger 7kg op og ned!
  Vanvittigt.
  Anyway, overvejede også Atkins. Det ville være rigtig rart, hvis du måske ville skrive et madskema over hvad du spiser!

  1. ikke i vodka, og i rom, gin, og næsten ikke i whiskey osv.
   Vin i små mængder er sjovt nok heller ikke slemt. Indeholder typisk 1,5g. kylhydrat pr. 100ml.

 2. Giv endelig eksempler på hvad du spiser i løbet af kuren. Kan også være det er det som Ida mener med ‘hvordan’ du gør. (:

 3. Jeg er overbevist om, at man er gladere hvis man ikke konstant er på kur. Hvad med en sund livsstil med motion og sund mad i stedet? Det giver velvære, glæde og en sund krop.

  Jeg taler selvfølgelig kun af personlig erfaring. For mig er en kur noget røvkedeligt der begrænser mig både fysisk og mentalt, og det gider jeg ikke :) og så tager man jo som regel det hele på igen EFTER kuren. It’s a lose lose IMO :D

 4. Nina K – det er jeg da også overbevist om! Nu ser min virkelighed og verdensbillede desværre anderledes ud.

  Lars – du er for meget skat ;) KYS!!!

  Ida – proteiner og fedt. Skal nok lave mad-dagbog :-)

  Cassie – hvad?! nej tak hvis det er et spørgsmål! Motion er for jubelidioter og over-energiske mennesker der elsker sit liv for højt og har denne der indstilling med at de skal “have noget ud af dagen” på alle måder – jeg lever bare..

 5. Haha motion er for folk der gerne vil se godt ud men ikke gider torturere sin krop og sit humør med usunde sulte-kure. Kure, derimod, er for jubelidioter og dovne mennesker, der ikke har fattet, hvad den eneste vej til en pæn krop ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s