150910


Har lige været ude og ordne nogle ting. Senere kommer Alecsander, Benyamin og Emilie til middag så det har jeg også forberedt. Og så er jeg i øvrigt blevet vækket af Se&hør journalist – hold da op, alt det drama..! Efter middag overvejer jeg at tage de andre med til koncert som Jacob Speake holder hver onsdag på min yndlings café (om ikke andet, så på Nørrebro hvor jeg bor) Tjili poppen.
Jeg skal i bad og have et andet outfit på end ovenstående, som jeg lige sprang i – mit ene ben ser mutantisk stort ud, men det er såmændt bare mine leggins der sidder fast i mine (ødelagte) sko og strækker sig en lidt uheldig vinkel. Ja, så uptight er jeg nemlig. Lige på dét punkt ihvertfald. Men det er i jo også. Vigtig detalje.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “150910”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s