Det er svært, for ikke at sige umuligt, at kritisere smukke kvinder – de forbliver smukke kvinder, og kritikken preller af.


Et nyt yndlings citat af Winston Churchill.

Jeg bryder lige nu mit hovede med hvordan jeg får et kommende, langt og dybt personligt indlæg til at spille. Kender endnu ikke helt mit eksakte filter. Men det er opfølgende, og det er nødvendigt. Både for mig personligt, men også for bloggens helhed og der med jer!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Det er svært, for ikke at sige umuligt, at kritisere smukke kvinder – de forbliver smukke kvinder, og kritikken preller af.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s