LoppeFUND fra idag.


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “LoppeFUND fra idag.”

 1. Tak, jeg er også meget, meget glad!

  Det var frederiksberg loppemarked, og jeg gav ca. 700kr. for det hele – hvilket er lidt sygt når der er to pelse, en ny mac foundation tre ægte læder tasker og en del nyt + mærker

 2. Jeg som selv har stået på mange markeder, må lige sige, at det er gode fund du der har gjort,,
  Meget af det havde jeg også købt, til videresalg.

  Os der handler, handler også sammen. Vi har bare en gylden regel, vi sælger aldrig de ting vi har købt, på det samme marked.
  Ronaldo

  1. Sejt med din kommenatar, tak for dén..
   Jeg er også meget glad, må jeg spørge hvilke af tingene du ville ha købt? Om end jeg har en stærk mistanke.
   Jeg har selv gået på loppemarker siden jeg var helt lille, med min mormor der er inkarneret loppe og tidligt oppe (haha) så jeg har lært hvordan man går sytematisk igennem det, og jeg er god! Hvis jeg selv skal sige det! ;o)

   Mange hilsner, Gina

 3. Davs igen . ja det må du da,
  Den øverste trøje er jo ny .den får et plus
  Den brune lædertaske, og den lille visittaske,
  Beautyboxen kan børn lide.
  Casino krus, hvis det er krus, jeg kan ikke se nogen hank.
  Lille sort skindjakke
  Pelse helt sikkert..De fleste går ikke med pelse mere. det udstråler forkert holdning. men pels kan bruges til meget andet. Og det går de fleste købere efter.
  Men det er sjovt du har den interesse, Du ser ikke så gammel ud, (undskyld Mig ) det trækker ikke ned. Men mange unge er bare så ligeglade med alt. Og det ser det ikke ud til at du er.

  Meget af det vi har er købt på marked, også møbler. Det meste er selvfølgelig solgt igen.
  Og især da vi flyttede, så var der stort ophørsudsalg.. Vi kunne ikke have det, for vi flyttede til Gran Canaria, hernede har jeg så lært en lille engelsk dame at kende, som har lavet en lille butik for Second hands ting. Hende har vi så overladt lidt flere ting som vi kunne se at vi ikke fik brug for. Men vi har skam også købt lidt af hende.. På en eller anden måde. så lever det videre i en, ikke smide væk men bytte eller handle. Der er altid en der bliver glad over et godt køb., Fremover vil jeg læse dig, og se hvad du finder.
  Ronaldo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s