Have a nice weekend!


Min starter idag! Eller hvad? Igår drak jeg rødvin og var på tjilipoppen og på det Det poetiske bureau til poetisk tirsdag. Det var meget interessant, og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Nu skal jeg have et langt bad for anden gang idag og hen til Julier og Julie hvor alle pigerne er, og så går turen på Råååst. Og ind i studiet i byen også.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Have a nice weekend!”

  1. Hej Gina!
    Du skal have så meget ros for din blog. Den er virkelig genial. Derudover, vil jeg gerne spørge om, hvor du har fået lavet dit hår? Jeg har været på jagt efter en frisør som gider lave det, men de alle nægter, da de ikke ønsker at afblege hår. Du må hjælpe mig!

    Kærligst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s