Ting jeg har brug for!!


1: DE HER Chanel støvler til vinter! via http://houseofpumpkin.wordpress.com/
2: Alexander Wang støvler.
3: gammelt sort/hvid tv
4: Smykker på mit hovede. via anywho
5: Denne her tatovering altså! Ovevejer om der skal stå “be kind for everyone is fighting a hard battle” og måske med grå istedet for sort!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

7 kommentarer til “Ting jeg har brug for!!”

  1. Det kunne være rigtig sejt med den tattoo, men det er ikke gramatisk rigtigt som du skriver det der – det hedder ‘being kind’, eller ‘to be kind’. Slet ikke for at være belærende, men sørme ærgeligt at få en tattoo med fejl i! Glæder mig til at se om det sker. Julie.

  2. Sætningen lyder lidt underlig, men Julie har altså ikke ret – tror hun har glemt, at du ikke har skrevet “everyone THAT is fighting a hard battle”

  3. julie og katting har muligvis ret – men dette kunne også være et bud på en rigtig sætning: “being kind to everyone is fighting a hard battle” .. alt afhængig af den betydning du vil have.

  4. Der er intet galt med dén sætning, det er almindelig bydemåde.

    Vær rar/venlig for alle kæmper en hård kamp

    Jeg synes det ville være en fin tatoo!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s