Dagens outfit.Har spist frokost og drukket kaffe med Benyamin, Sofus og Mathilde i strædet. Været forbi Lars og nu har jeg en lang aften foran mig! :-)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

10 kommentarer til “Dagens outfit.”

  1. kære gina.

    du har sådan en pæn figur og et flot ansigt,
    men lær nu at klæde dig efter din figur også, ikke bare fordi du synes det er noget lækkert tøj! for helt ærligt, så får det dig bare til at bred og klemt ud, hvilket du jo ikke er. og så må det da siges at være uheldigt.

  2. Maria, tror det handler om at man nemt kommer til at se bred og klemt ud på billeder, når man er 160! Jeg går i præcis hvad der passer mig, ser IKKE stor ud, heller ikke i dette outfit. Er en meget lille pige, og fylder altså ikke meget i gadebilledet på den ene eller den anden måde.

    /Gina

  3. kæreste Gina! kunne du ikke tænke dig at vise nogle billeder fra din lejelighed? jeg skal snart flytte, og har seriøst brug for inspiration!

  4. Synes bestemt ikke Gina ser hverken bred eller klemt ud? Bare lille og fin. Yeah gad også godt se lidt lejligheds shots!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s