Død.


Min weekend har budt på skønheds konkurrence, vesterbro, tattoo med Anker hos Lars. privat fest med nogle dj’s fra London og pigerne på den anden side af gaden fredag. Front hotel bar fredag+lørdag, Simons fredag+lørdag. Og middag med Lars, fri bar i badstue stræde (i barstol, i baren, naturligvis) med MC og Wassmann som også spillede her og senere på aftenen.

Idag skal jeg bare være i min seng med min computer, og spise en masse mad, som laver sig selv, men stadig er lækkert. Fx. Special K redberries med letmælk og ristet rugbrød med hhv. Pesto, humus, hvidløgsost og tomat, avokado.

Jeg lever ikke.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Død.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s