Ej okay, I skal lige høre noget


Så modtager jeg imorges en mail:
Du er hermed blevet udvalgt til castingen på Miss World 2010. Castingen finder sted på fredag den 3. september 2010 kl. 18.00-21.00.
Du møder op i enten coctailkjole/aftenkjole, stilletter, smykker, fuld make-up og ordnet hår. Her kan du for første gang vise, at du er en ægte skønhedsdronning! Det er første gang, at vi skal se dig, og det betyder meget at give et godt førstehåndsindtryk. Du skal også medbringe en bikini eller en badedragt, det er ikke sikkert at I skal vise jer i badetøj, men medbring det gerne for en sikkerhedsskyld. Du skal være foberedt på at du skal gå catwalk foran dommerne (erfaring er IKKE nødvendig) Når du går foran dommerne, skal du huske at smile så meget som overhovedet muligt!
Til Miss World rejser du alene afsted i en måned, derfor skal vi se at du kan klare dig igennem en casting alene.Til Miss World rejser du alene afsted i en måned, derfor skal vi se at du kan klare dig igennem en casting alene.

Senere i telefonen med Alecsander:
Mig: “Ej men det er for retaderet Alecsander, og jeg er Kæmpe fan af Maria Hirse, men jeg går sikkert bare hen og laver skandaler og så ryger det hele til jorden, haha”
Alecsander: “Ja, og så vinder du til World også, og så sker der et eller andet mega tragikomisk og så får du herre meget PR. og møder Mary-Kate og Ashley…….. Do it”

Om ikke andet, men DET ER JO I IMORGEN. Jeg må forbi min mormor og låne en perfekt kjole, ringe til en af de bedste stylister jeg kender eller selv være meget skarp med min styling imorgen. Det er en smule ude af kontekst for mit “såkaldte” image det her, men om ikke andet kan jeg vel ikke rigtig sige nej…?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

45 kommentarer til “Ej okay, I skal lige høre noget”

 1. Ville ikke være særlig stolt, hvis du skulle representere DK i miss world.
  – Du ryger hash, fester konstant, drikker, er ikke under uddannelse, intet job, klæder dig halvnøgent, spiseforstyrrelse, osv.

  Ikke lige dét jeg synes, der skal afspejle Danmark.
  Men held og lykke med det.

  1. “ja skyd dog dig selv Gina”
   Lad dog være med at få det til at lyde som om at det er min store drøm, og at jeg er så sindssygt naiv
   Og læs og forstå dog lige indlægget inden du hænger mig og dig selv ud!

 2. Uhh.. er så spændt. Håber at du lægger billeder ind af dig i en smuk kjole – stylet fra top til tå. You can do it girl.

 3. Jeg synes hele konceptet i “miss” konkurrencerne er latterlige MEN, som du selv siger – det kan man sku da heller ikke sige nej til ;)

  Gina er et unikt menneske der tør skille sig ud og gøre hvad hun vil, uden at skulle lægge skjul på hvordan hun er – husker op til flere “Miss”er der har taget både stoffer og haft diverse spiseforstyrrelser, samt plastikoperationer udover det hele.

  Vil sku hellere have et rigtigt menneske til at representere DK end en barbiedukke.

  /L

 4. Hvorfor stille op til noget, som du ikke brænder for/gider alligevel?
  Hvis du går videre, optager du måske en anden piges plads, som måske har drømt om den plads.

 5. Jeg gider for engang skyld gerne deltage i denne her debat, en af årsagerne er at det faktisk handler om selve indlæget, hvilket er ret imponerende.

  … – det du kan læse mellem linjerne er ikke at jeg ikke brænder for det. Det kunne da være helt vildt fedt, og bare dén casting vil jeg da gerne opleve når jeg nu har muligheden. Især taget i betragtning af at jeg kom med lige på målstregen, og ikke har nogle forventninger, kun positiv indstilling og intet at miste. Andre pigers “pladser” kan ikke stå til mit ansvar, selvfølgelig skal jeg da til den casting.

  Jennifer – mit image er som sådan ikke så vigtigt for mig, som det er for andre mennesker. Men du har ret, det tror jeg helt sikkert også det er, på den ene eller den anden måde.

  Der er da ingenting galt i at være smuk, uanset hvordan vi vender og drejer den.

  /Gina

 6. Det er da sandt nok hvad “mig” siger. Intet ondt mod dig Gina. Men Miss World skal være et forbilled for andre kvinder, og repressentere Danmark. Gina er måske ikke lige det bedste forbilled. Hun ville heller aldrig kunne klare opgaven som miss world deltager, eller følge de regler der gælder.

 7. Det er jo heller ikke som Mig siger det. Det er som Mig tror det.

  Jeg er ikke perfekt, jeg er et helt menneske.

 8. ej hvor sejt gina.

  Har de bare set din blog, og dermed synes, at du skulle til casting?
  Eller er du blevet spottet på gaden, hvor du har givet din mail, og dermed nået til castingen?

 9. Jeg er jo ikke narkoman og alkoholiker fordi jeg fester ligesom alle mine venner gør ;-)
  Jeg ved ikke hvad det er i tror jeg er, men jeg mener da selv at jeg er et forbillede, på mange måder!
  Stil-ikon-mæsigt, inspirations-mæsigt, et kreativt individ, og jeg gider ikke finde mig I de her nedladende kommentarer. Der er sjovt nok aldrig nogle der angriber mig udenfor dette kommentarfelt, i ved jo absolut intet og har slet ikke nok fakta til at kunne danne jer et billede af hvem jeg er og hvordan jeg er som person. Hvem jeg er. Bare fordi at jeg har læst Jokerens, i øvrigt fantastiske blog, kender jeg ham jo ikke. I er simpelthen for meget. Jeg er ikke Christiane F eller Edie Sedgwick, bare fordi de er mine største forbilleder.
  Jeg er ikke en bums uden nogen uddannelse. Jeg er en pige som er sin egen, og går sine egne snørklede veje.
  Jeg hader at folk skal udstille det som om at jeg ikke laver en skid – jeg har fanme gang i 120 projekter altid!

  Hold da op, át komme ud med det..

  Josefine: jeg var blevet anbefalet og sendte nogle billeder og et par linjer ind en dag for sent og fik svar 4 timer efter, altså idag…:-)

  /Gina

  1. Det er altså ikke løgn :-)
   Hvorfor tror i at jeg lyver ind i mellem? Det ville da være helt absurd at lyve om, synes i ikke?

 10. hvad skrev du om dig selv? dét kunne være interessant at høre (positivt ladet). jeg synes altid, at det mest spændende og mest sigende er, hvad folk siger om sig selv.

 11. Held og lykke! Er egentlig ikke meget for det der Miss World men når man nu har chancen skal man da tage imod den! Du er sku så smuk og for sej!

 12. Det er sgu da fedt, Miss World tiltaler mig ikke specielt meget, da de fleste ligner hinanden og egentlig er rimelig ens bortset fra hudfarve osv.
  Men hvor ville de være fedt hvis du kom med.
  Jeg synes du er et forbilled, bare på andre måder end de ‘normale’ rollemodeller. For dig kan man nemlig identificere sig med, vi får både set dine op og nedture..
  Og hvad skal vi dog også med de evigt perfekte??
  Go go

 13. FABELAGTIGT!

  DO IT, og drik så de selvfede skinker ordentligt stive og giv en ellers lad lad konkurrence lidt kant. Tak.

 14. hej Gina
  Stort tillykke. Glæder mig til at læse om dine oplevelser.
  Og fuck så den jantelov tøsser..
  venligst Tine
  ps et andet emne : Gina bruger du str 36 i sko ? Har 3 par plateauer i str 36 som jeg ikke gider at have i min samling mere. Skriv hvis du vil have dem, når du får tid. Hvis det ikke er noget for dig, får genbrugen dem.

 15. Tillykke!
  Nu kender jeg tilfældigvis nogle piger der har deltaget i Miss World og bare fra at have fulgt din blog i noget tid synes jeg helt klart at du ser ud til at være 1000 gange klogere og mere interessant end de duller der normalt er med i sådan noget Miss stads.
  Det er squ mere interessant at høre på folk med egne meninger og personlighed!

  Held og lykke :)

 16. Jeg synes da at gina har noget mere at byde på end de fleste halvhjernede duller der deltager. Hun ville klart tilføre konkurrencen noget mere livligt, eksotisk, nyt og spændende. Jeg undrer mig over, hvordan man kan dømme andre udelukkende pga en blog eller ryg – er det ikke en ret voldsom beskyldning at kalde et andet menneske narkoman? Det synes jeg.

  Så gina. Go for it! Ved ikke om du har været til casting, hvis ikke. Så mange gange held og lykke – den oplevelse i sig selv må være fed! Glæder mig til at se billeder…

  Og så til de mavesure mennesker, der ikke bestiller andet end at komme med grimme kommentare. Kom med konstruktiv kritik – det er brugbart. Eller brug i det mindste et sobert sprog. – Det er da trist, det andet…

  God vind ;-)

 17. Hej Gina, det en stor mulighed du får her og jeg synes du skal tage den! de piger der kommer med barnlige kommentarer bunder mest af alt i misundelse på dig tror jeg. for du ER smuk og du ER et forbillede! go for it støtter dig 100 % i det selvom du ikke kender mig :-)

 18. Jeg må indrømme, at jeg blev forarget over kommentaren om, hvorvidt “Mig” ville være stolt af, at Gina skulle repræsentere Danmark. Hvordan bilder du dig ind at bestemme, hvad der er den “rigtige” dansker?!
  Jeg synes på alle måder, at folk som Gina bør repræsentere Danmark: Et land, hvor man kan være lige den man vil. Hvor det handler om individet, og om at lave sine egne stier. Synes godt nok, det er forargeligt, at man i dagens Danmark kan møde sådan en kommentar. Jeg tror, at Gina på mange måder kan være et forbillede i en sådan en konkurrence – Hvis man selvfølgelig kan se lidt længere end bare til “Gina. tsk – hende der ryger, drikker, optræder nøgen og ikke laver en skid”. Jeg spørger bare, TØR DU!

 19. Natascha, det er meget sødt alt sammen. Men vi er absolut ikke et land, hvor man kan være lige hvad man vil, vi er faktisk et at de mest snæversynede lande – selvom vi prøver at bilde os selv noget andet ind.

  Og nej, Damark handler ikke om idividet. Vi lever i et socialistisk samfund hvor vi alle skal være lige, og så længe vi gør det, så vil janteloven eksistere. Ingen må være bedre, ingen må være ringere – vi skal alle være det samme!

  Og Gina er da absolut ikke “egnet” til Miss World, og det er fordi der er et bestemt lable på det. Miss World er frivillig på børneafdelinger på sygehuse, Miss World drømmer om at kurrere kræft og lade verdensfreden herske.. Og Miss World er da klart mere klassisk smuk, og går mere klassisk klædt.

  Og sådan som du, Gina, vælger at vise dig selv, så er det jo absolut ikke sådan du er.

  Jeg synes det er super fint du tager til casting – al held og lykke herfra. Du gør mange ting i dit liv, som jeg ikke går ind for, men det gør dig ikke mindre dansk, og mindre eget til at repræsentere Danmark. Desuden tror jeg det er begrænset hvor stor en repræsentant man i virkeligheden er..

  God fornøjelse med det – jeg ser frem til at høre hvad der sker. :-)

  1. Jeg har sguda aldrig sagt et ondt ord om verdensfred, syge børn og kræft – som om at alle de andre deltagere har viet deres liv til den slags før konkurrencen.
   /Gina

 20. gina. du er en køn pige. indimellem har du noget virkelig sejt tøj. og nogle fine meninger. men synes du ikke selv, at der er noget utrolig irriterende over de mennesker, der konstant beskirver sig selv som ‘stilikoner’, ‘idoler’, ‘inspirationskilder’ osv. lad nu andre om at vurdere om du er det. helt ærligt, sådan noget bestemmer man ikke selv. tror du måske at christiane f har råbt og skreget til hele verden om hvor fan-fucking-tastisk hun var? jeg synes helt klart de allersmukkeste og allermest interessante mennesker, er dem, der lader andre vurdere om de er smukke eller ej, og egentlig ikke går så højt op i det. man skal ikke snakke så højt om sin egen ‘skønhed’, det gør bestemt ikke en smukkere. og jeg siger ikke at du ikke er køn, for det er du bestemt. nogle ville måske kalde dig smuk. men for mig handler skønhed om noget helt andet end miss world, stiletter og højt hår.

 21. nu lyder det om om jeg ikke aner noget som helst om helt åbenlys skønhed, om smukke mennesker. jeg får ofte at vide at jeg er virkelig smuk. sommetider kan jeg godt se det; det kan jeg faktisk. men helt ærligt; jeg ville ikke kunne sætte ordentlig pris på mig selv, hvis jeg konstant postede hvor BEAUTIFUL jeg var. smukke mennesker ER smukke, det kan man ikke modsige, men de smukkeste er dem, der hviler i deres eget spejlbillede, betragter det, uden at skulle poste deres portræt overalt.

 22. Det siger jeg jo heller ikke. Det virker til du hidser dig op nu, og det er altså helt uden grund.

  Til alverdens Miss-konkurrencer er det jo ren facade, og alle de gode ting de gør, det gør de fleste jo kun for konkurrencen.

  Så det jeg mener med det er, at jeg ikke ser dig som en person der stiller sig op og lukker den slags ud for at vinde en titel.

  Og så bliver jeg altså skuffet over at du stiller dig på hælene over min kommentar.

  Skal man skrive du er fantastisk, for at du ikke tager det som en sviner?

 23. Hey Gina.
  Det har altid været min drøm at kunne stille op i denne konkurrence.
  Kan du give links til der hvor man tilmelder sig ?

  Knus

 24. godt, nice blog hver holde den op kommer jeg næste gang at læse, hvad du har gjort for modeverdenen og hår stil specielt om hår klippet og hår forlængelse. så vær klar til at give mig svar på mit spørgsmål ……..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s