Clean?!


Mine negle er hudfarvede. Det virker så clean. Jeg virker så clean, på trods at jeg som den eneste undgik en sindssyg razzia i stjerneparken. Utroligt så let alting er når man ser sød ud. Og jeg har været på christiania og kastet mønter efter lækkert gademusikant par, på trods af at jeg havde høj musik på ørene, om i vil. Iggy pop, Carpark north(!), Patti Smith, Doors og Stones i ørene. I min lammeskinds læderjakke, undertøj (dragt) udenpå strømpebukser og roskilde-smadrede converse.
Forresten. Jeg oplever noget mærkeligt for tiden. Hver gang jeg ser mig selv i spejlet, kan jeg ikke kende mig selv. Jeg er ikke sikker på om det er fordi jeg har stirret mig blind på mit eget spejlbillede/selvbillede? fra jeg var 17, men jeg ser ihvertfald anderledes ud.

Det her er i øvrigt ikke for at lyde krukket, det er bare sådan det var!

Idag har jeg også betalt regninger, købt alt muligt, som alle andre mennesker nu gør idag. Jeg har 40kg. rent tøj og samvittighed.
Forresten, nyt i nabosagen: Mine naboer fra min egen opgang hader mig. sætter små sedler op til min dør, i stedet for igennem min dør, på opslagstavlen i stedet for i min postkasse. Elsker ellers dem. De er så dejligt stille. Allesammen.
Det er godt man har så mange andre lækre genboere så. Elsker at bo på Nørrebro, kender i det?
Kerstin, Mikkeline og jeg ringede den anden dag på hos nogle overfor. De har det sprødeste kunst i verden. Det er konstant sådan jeg kommer i kontakt med folk! (haha)
“It’s all happening”.

Er på slankekur. Skal tabe 7kg, og har tabt 4.

Har haft nogle rigtig vilde dage.


I sammenhæng med billederne oven over vil jeg gerne lige citere min ven Ludvig: “vil gerne være lidt mere kunstnerisk… hmmm, måske jeg skulle begynde at gå farvet tøj og blive biseksuel”

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Clean?!”

 1. Clean? haha elsker ironien i overskritften. Som om du godt selv kan se det virker latterligt. Du er evigt overlegen, gina.

  How come? How can.

 2. Hej smukke Gina, fangede lige du er på slankekur, vil du fortælle lidt om hvordan du gør? fx om du drikker alkohol samtidig og hvad du spiser? hvis ikke så det ok ;) – og iøvrigt har du en smuk krop nu..

 3. Jeg ville også rigtig gerne høre lidt om, hvordan du taber dig. Jeg vil gerne selv igang, jeg har bare ikke helt bestemt mig for, hvordan det skal foregå endnu.. derfor kunne det være fedt, hvis du gad dele nogle af dine tips:-)

  tak for god!!!!! blog

 4. Jeg hepper også på at du fortæller lidt om din slankekur ;) Men selvfølgelig ok hvis du ikke vil, din smukke kvin’

 5. Hej piger! Tak for jeres kommentarer.

  Jeg tæller mine kalorier. Og har faste rutiner og faste madvarer/sammensætninger der kaloriemæsigt sparker røv.

  Tak tak, tak og TAK!

  /Gina

 6. Ja, men så 1-2 istedet for 4 dage om ugen. Hvis det bliver en mulighed ;)

  Ikke rigtigt. Lidt. Men har aldrig været den store sukker fan..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s