SALGSBLOG


I har stemt, og den nye salgsblog har set dagens lys her til formiddag. I kan finde den her – http://ginasalg.wordpress.com/ og der vil de næste par dage begynde at dukke flere og flere ting op. Jeg har valgt at lukke mine annoncer 4 dage efter første bud, så det ikke bliver for irriterende. Lige nu er der bla. et par chanel-ish læder ballerinaer oppe. Og skriv endelig hvis i skulle have nogle idéer eller konstruktiv kritik til salgsbloggen. “Enyoy”

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “SALGSBLOG”

  1. Du kunne måske ligge nogle links ind, så man kan se i nogle af dine indlæg hvordan de ser ud på? Eller bare nogle billeder hvor man kan set det på :)

  2. Det vil jeg gøre ind imellem, og selvfølgelig hvis der er direkte forespørgsel på det, men det skal heller ikke blive for besværligt! :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s