Virkelig dødelig tirsdag ellers.


Har været inde i byen igen idag. Har haft møde med kommende filminstruktør om projekt/film (om mig sguda) og nu drikker jeg rødvin og får om lidt besøg af en indspilnings leder jeg kender. Hold kæft hvor jeg mænger mig og er sindssygt vigtig hva? hi-hi.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

18 kommentarer til “Virkelig dødelig tirsdag ellers.”

  1. OMG!! Du er virkelig gennemført smuk – både på disse billeder, men også i det hele taget. Super flot styling.

    1. Hey piger. Jeg er ked af at skuffe jer med dén guice, men det er jo bare en knold der sidder asymmetrisk, forrest på hovedet :-)

      /Gina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s