Hardcase studio yesterday


Igår hang jeg hele dagen inde i byen og hos Lars med mine gode veninder Fannie, Mikkeline og Laura. Vejret var også til restaurant på Gråbrødre torv og overflod af hjemmelavet is og kage og varm kakao. Fannie blev tattoveret hen på natten, og jeg havde en absolut rigtig dejlig dag!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Hardcase studio yesterday”

 1. Elsker billede nr. 17 (det af dig). Det er virkelig et smukt billed af dig!! :) Og så elsker jeg virkelig de sko der! Ville også købe dem, men de var ikke i str. 36 mere, VIRKELIG trist!
  Desuden ville jeg også høre hvordan du finder tøj og sko inde på ebay, for jeg kan seriøst ikke finde ud af det! :)

 2. I er virkelig søde for tiden..! Tusind tak for komplimenter.

  Kage-helvede kan fåes på den store restaurant på gråbrødre torv, på modsatte side af bøf og ost + skildpadden og jensens.

  Og jeg går ikke i skole, og har ikke gået på ghg :-)

 3. Må man spørge hvem Lars er? Måske er det bare et tilfælde, men kender en af samme navn inde ved Grå Brødre Torv… : ) Du er virkelig smuk!!

 4. Lars er ham jeg havde butik med, og Lars butik ligger ikke præcis på Grå brødre torv, men på købmagergade/klareboderne :-)

 5. du kan da os bare få hvad som helst til at se fedt ud ! er helt vild med billed 17, det er er virkelig smukt.
  jennifer – lifetodiscover.blogspot.com

 6. Det klær’ dig super godt med det bølgede hår – er især vild med når du laver sideskilning ! Er helt enig med #4, det er nogen af de smukkeste billeder af dig ! Især 10 og 17 :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s