Spejlrefleks blitz er død.


Hvor æstetisk og irriterende. Any tips or just try dying?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

7 kommentarer til “Spejlrefleks blitz er død.”

 1. reperation reperation reperation!!!
  min blitz døde også, så jeg ikke troede jeg skulle nå at få mit kamera med til Roskilde Festival :O da jeg så blev ringet op tirsdagen inden, at det var kommet tilbage fra reperation, var jeg verdens lykkeligste menneske!!!

  “Man ved ikke hvad man har, før man har mistet det!” XD

 2. Kender det — Jeg har været i branchen siden 1950. og beskæftiget mig med Foto det meste af tiden siden ..Forandringer er altid skide irriterende- men man må jo følge med. og i dag kører jeg med Nikon digital Spejlreflex.. Jeg oplevede jo skiftet fra tyske kameraer til De Japanske, den gang var det ikke lykken.. men Japserne vandt jo.

 3. Hej gina :-) Jeg har lige bestilt et par sko og en halskæde fra ‘NASTY GAL’, og jeg ville bare hører hvad dine erfaringer er med det? hvor lang tid går der ca før man får sine varer?

 4. Frederikke, hvor længe gik der? Jeg kan bare ikke leve uden noget midlertidigt, og i så fald overvejer jeg at købe et digitalkamera, da jeg ødelagde mit sidste.

  Cruiserron – Cool, jeg fotograferer også med Nikon! :-)

  Sabine – mine erfaringer er lang leveringstid, told og moms men pisse lækre ting.. ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s