Billede-mix fra SKØN dag med Mixen


1, 2: Mikkeline streetstyle.
3: Frokost på Klatræet til 39kr!
4: Hovedbiblioteket.
5: Fra nu er er jeg officielt Mikkelines værge – og lad mig lige understrege at den gik!
6, 7: Mikke outside home.
8: Vilde hjerter.
9: Vi krydsede “vores program” af i Mikkelines seng.
10: Pisse nice kunst på Mikkelines værelse. Flere af samme kunstner rundt omkring i huset – helt genialt.
11: Jeg, Alfe, opad mikkes væg…
12: Cesar salad (the best in the world)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Billede-mix fra SKØN dag med Mixen”

 1. hey gina. – ved godt det ingen relevans har til dit fine indlæg. (elsker din nye titel som værge :))
  Men har du problemer med told der skal betales på de øverste sko du købte? dem af “ChenCoffee” på ebay. med træhælen. for jeg har nemlig fået brev fra tolden, og ud fra det står der at jeg skal betale det dobbelte (altså varens pris+leveringsomkostninger i told). og inde på skats hjemme side http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1770313&vId=0, hvor man indtaster at man vil købe udenfor EU og man køber mellem 80 og 1000. den siger jeg intet skal betale (i told ihvertfald) men måske andre afgifter. jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig, og om jeg skal forsøge at sige at det er en gave..? hmm.. håber du lige gider bruge tid på at hjælpe :)

 2. Jeg er også personligt fan af det!

  Har vidst ikke betalt told for dem med træhælen, men det er lidt som vinden blæser med dét told altså. Jeg ender med at betale told på ca. halvdelen af de pakker jeg køber som ikke er fra EU, men ihvertfald tror jeg kun man kan vide sig sikker op til 80kr. og ikke 1000.

  Det er lidt et gedemarked, men jeg kan trøste dig med at skoene er FANTASTISKE

 3. iih,. æv.. overvejede at lade dem sende dem tilbage.. men har jeg jo ikk lyst til nu ;) – nå, jeg kommer til at betale omkring 800 for dem tror jeg. har du haft held med at sige det var en gave? for jeg tænker lidt at de tjekker ens kontoudtog, og så ka de jo se jeg har købt noget på Ebay..
  men hey, tak for hjælpen..

 4. Jeg har aldrig forsøgt, jeg ved faktisk ikke hvordan det fungerer, da jeg netop synes det er en værre jungle.
  Jeg er bare altid for ivrig og glemmer at tjekke op på hvad det samlede beløb for skoene egentlig bliver, fordi jeg bare vil have min freaking pakke! ;)

  Men udover det synes jeg de er de 800kr. værd, i alle tilfælde!

  Det var så lidt, ved nu ikke hvor meget hjælp jeg var til, men jeg svarede ihvertfald som jeg var i stand til!

  /Gina

 5. okay. jeg vil overveje det. – ringer lige til dem imorgen, og forhører mig i forhold til misvisningerne på skats hjemme side ;) Tak for det alligevel, det hjælper oss lidt på det om de er det værd; hvordan er de forresten i størrelsen? – Og hvis du nu alligevel har dem på en af de næste dage, ku det være nice med et par billeder ;P

 6. Meget autentiske i størrelsen og skindet er meget blødt/former sig rigtigt/ikke skærende, hvilket gør dem voldsomt behagelige at gå i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s