At slå et uundgåeligt slagMin veninde Caroline jeg har kendt igennem snart 10 år, fra bloggen Momounivers har siden stenalderen været kæreste med en fyr der er forsanger i bandet Searing Solace. De er her med deres første musikvideo, som jeg er rigtig vild med! Seje drenge! Ikke mindst fordi at de under lørdagens regnvejr har haft oversvømmelse i deres studie og øvelokale, og mistet hele deres livsværk samt for 200.000kr. udstyr – men ikke giver op! Det må vitterligt være noget af det mest frygtelige jeg har hørt længe. Caroline er så evigt sympatisk og har sparket en donation og større konkurrence igang til det formål at opbygge drengenes studie igen. Kig forbi hendes blog hvis du vil læse mere om tragedien og det fine initiativ.

Om ikke andet så dyrk lige nummeret, det er sguda HELT OK!!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “At slå et uundgåeligt slag”

  1. Det er ikke for at være snerpet, og jeg kan da godt se, at det må være forfærdeligt at miste alt det, som bandet har mistet. Men i det store lys er de regnskyl i København nok ikke at sammenligne med de uhyggelige vandmasser i Pakistan. Jeg undrer mig bare … burde man ikke istedet starte en donation til fordel for den kæmpemæssige befolkningsgruppe i Pakistan, som ikke har tag over hovedet eller noget at leve af?…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s