Dialog på græs


Til at starte med, med mig selv og 6 ernæringsbøger. Så kom min bedste ven Alecsander og joinede og påpegede hvor cute jeg så ud der på græsset med mine fagbøger. Vi tog på klaptræet og drak kaffe mm. og min veninde Maria Palm og veninde Sofie kom tilfældigvis også forbi og pludselig var dagen gået. Jeg fandt et par kakhi grønne lammeskinds støvler til lagersalg på Kultorvet og Alec snuppede et par i brune. “Veninde støvler”, jeg er personligt fan af det i denne sammenhæng! Dette her nummer må da være det ultimativeste disse dage. Håber de fleste har haft en ligeså dejlig dag som jeg har?!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Dialog på græs”

  1. mmh.. dejligt, beskrivende indlæg.. elsker the doors.. alt deres musik er genialt.. og den her specielt lii nu.. jeg gider ikke at sommeren er forbi altså! :/ min dag har dog ikke været lisså go som din.. men det var den tilgengæld igår, med eftermiddagssushi.. (yes, min dag er målt i hvilket mad jeg får.. haha)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s