Gaver fra og til mig selv!Masser fantastiske sko er kommet, en del tøj fra forever21 og disse smykker fra samme sted! LÆKKERT FOR MIG. Er i et fantastisk fødselsdags humør!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Gaver fra og til mig selv!”

 1. Tillykke med fødselsdagen, Gina :-)

  Jeg har også fødselsdag i dag – Håber du får en fantastisk dag!!! :-) (Og du må da gerne lige sende et par gaver i min retning, hvis du synes du har for mange, ha ha )

 2. Åhhhh FOREVER21 hvordan kan man ikke elske den butik.. hehe
  Har boet i US i 11 måneder og skal hjem om en måned og puha den butik bliver svær at undvære.. hehe

  STORT tillykke med dagen Gina. – Du er for sej..
  Elsker dig blog. Den er så personlig og den er så fedt :)

  Ha en fantastisk dag!

  Jose

 3. Tak!!!
  De sorte sko er kommet ja, og håret har jeg fået lavet lige ved vesterbros torv, i den første afrikanske extensions butik på gasværksvej.

 4. Leder du efter en original gave? Døb en stjerne: en lysende gave til mor, far, din kæreste! En personlig hilsen, certifikat, lykønskningsbrev og en detaljeret drejeligt stjernekort kommer med. Læs mere om årets gave! Online star register

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s