En film jeg kan anbefale jer at se!Min gode veninde Sidsel ligger lige nu og sover ved siden af mig i min  seng. Vi har lige set min nye film, som vi har fået anbefalet af vores veninde Sofia. Trods anbefalingerne og Sofias vandte gode smag (vi deler mening om de fleste ting) havde jeg egentlig ikke kæmpe forventninger. Havde ærligt forventet noget andet af denne film, men hold op hvor var den voldsomt god. Jeg ved allerede at jeg kommer til at se den mange gange, og det er ret atypisk at have det sådan for mig lige efter en film. Er for det meste helt mættet med mindre at den var vanskelig at forstå til sit fulde. Lige nu gælder ingen af tingene. Lige nu er jeg bare lettere blown away.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “En film jeg kan anbefale jer at se!”

  1. årh, jeg elsker den!
    så vil jeg også anbefale dig (hvis du altså ikke har set dem) Sidste tango i Paris, The Dreamers og Stealing Beauty alle lavet af Bernardo Bertolucci. The Dreamers er min absolutte yndlingsfilm!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s