Forpremiere hos Nordisk film.


Idag så jeg sådan her ud. Jeg har været til forpremiere på “Letters to Juliet” ude hos Nordisk film idag. Vi var faktisk de første der skulle se den. Jeg studsede lidt over min første tur i biografen alene, men heldigt, heldigt var Katrine der også, og det var rigtig dejligt at se hende igen, da jeg ikke har set hende hele sommeren! Filmen var udmærket, lidt for romantisk og ligetil at forstå til min smag, men gode værdier og godt skuespil og så fik jeg derudover en vild trang til at tage til Italien. Efter filmen fik jeg en friskpresset juice og snak med Katrine på nærliggende nyåbnet juicebar. Forresten er jeg ekset med min nye koral-pink læbestift fra Nouba, som er én af mange jeg lige har modtaget fra smartgirl.dk – der er vanvittigt udsalg på dem, og hvis ikke kvaliteten er, så er ihvertfald konsistensen meget alá Mac.

Nu vil jeg chille og bestille tid til at få lavet mit hår – to forskellige steder, over tre omgange, dejligt besværligt. Det er bestemt ikke ligefrem fordi jeg har tid til det de kommende dage – men når jeg først har sat mig noget i hovedet……

XX

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Forpremiere hos Nordisk film.”

  1. Har du set inception? Der er virkelig en sindssyg lighed mellem Mal (en smuk, kvindelig rolle i filmen) og dig. Tabte lige pusten da jeg så hende første gang for i ligner virkelig hinanden!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s