Udelukkende sko og sushi


Idag har jeg absolut ikke været produktiv på nogen måde, udover at jeg endeligt langt om længe har fået betalt samtlige af mine regninger som altså både inkluderede gammel el-regning, gas og kvartals internet regning – findes der noget mere stimulerende? ja jeg spør´ bare!
Jeg prøvet min nye bog af for første gang idag, og fik hele 34 stykker sushi (og ingen med agurk, jeg kan ikke fordrage agurk) med hjem for 185kr.
Jeg har netshoppet hele dagen og spist så meget af ovenstående at jeg ikke kan gå.
13 styks kjoler og overdådige smykker og påfugle hat fra forever21’s nye kollektion, 3 par sko fra Ebay samt masser makeup fra Nouba er indtil videre på vej – og lige nu kæmper jeg om sorte Miu Miu satin platforms i en auktion.
Jeg nyder at koble af, for resten af ugen har jeg 1000 ting at se til og veje der deler sig..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Udelukkende sko og sushi”

  1. Skal man ikke betale told og sådan noget, når man bestiller fra forever 21? Altså ender det ikke med, at blive psyko-dyrt?:)

  2. Jo, herre dyr told moms, mellem 200-500kr, men det kan jo sagtens betale sig hvis man køber 13 ting for 870kr. inkl. porto synes jeg! :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s