Sko jeg overvejer at købe – hjælpDa jeg så disse Acne sko i denne farve i virkeligheden igår blev jeg svimmel. Den her er svær, bla fordi –
1. Jeg er ikke en Acne pige. 2. Jeg plejer sjældent at købe nye super hypede ting.3. Acne er for let. 4. 3400 for ét par sko er efter min mening ikke helt noget at smile over.. 5. igen, kunne få 7 andre par sko til de penge. 6. det er jo kun LIDT min yndlingsfarve pt……..

fuck jeg prøver at være fornuftig, kan i fornemme at det helt praller af? Noget siger mig jeg bare skal skynde mig at købe de sko, inden de er væk!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Sko jeg overvejer at købe – hjælp”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s