Det her hylende morsomt – mine Topshop sko er blevet til en kopivare!.. Og kan nu fås på Ebay bla. her. til under 300kr, hvor imod jeg gav 1100 for mine i sin tid.
Den havde jeg ikke lige set komme. Har i set Topshop blive efterabet så skræmmende før?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Det her hylende morsomt – mine Topshop sko er blevet til en kopivare!”

  1. Vil du ikke nok være sød at sende mig et link til dem? De er mega fede nemlig. Jeg har ikke så mange penge, så ville ikke have noget imod at købe de helt billige (-:

  2. Næh, overhoved ikke. Det sidder ikke rigtig ordnetligt fast pga. kæden, men det går da jeg mere ser dem som en ret vild accesorise end et par sko der skal være gode at gå i, eller skal vade København tyndt. “At hoppe ud af hummeren” princippet tror jeg? :-D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s