lidt random


Idag købte jeg denne bog i bog og idé der fx. giver to for en hovedret på diverse restauranter, to for en drink eller entré osv. Bogen har en værdi på over 150.000kr, men så meget får jeg den nok næppe brugt! Om ikke andet er det en sjov ting at have. Den koster 299kr.
Det nye Cover er minsandten også kommet. Og til sidst har vi mine efterhånden ikke så nye sko, som jeg har fået af Fannie fra Paris. De skal indviges i aften!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “lidt random”

 1. Har lige siddet og læst “Andy Warhol – Giant Size” (dog mere billeder end tekst), og til sidst slog det mig, at en del af billederne taget i The Factory og diverse arrangementer han var til, mindede mig om nogen af billederne fra din blog – sådan lidt random med en masse mennesker, men stadig lidt “kunst” over dem!!

 2. Hej Gina.
  Tænkte på om du ikke gad at lave nogle flere videologs? Er godt klar over din blog ikke er ligesom de mange andre der er derude – og at du blogger om det du lige føler for – og ikke hvad alle dine læsere nu beder om. Hvilket er en god ting. Men du kan da i hvert fald lige overveje det. :o)

 3. Jeg elsker din blog, virkelig fantastisk. Følger den stort set hver dag med et kop kaffe til. Du er anderledes på den spændende måde.

  Vil lige dele min store glæde med dine læser/mennesker. Læs kot 2010 på TV2 nu. Er lige blevet optaget på litteraturvidenskab på Københavns uni. Venter dog på brevet imorgen, men udfra talene er jeg optaget. Vil helt klart nævne din blog på studiet hvis jeg får muligheden. Men hov slutter af nu, jeg er altså ikke in love i dag, du bare meget cool ;)

  Matilde

 4. Mette – pudsigt nok lavede jeg en videoblog igår aftes, som kommer op indenfor den næste time! :-)

  Matilde – Tak for din kommentar og tillykke med uni!

  Katting – Godt at høre (at det fungerer i praksis)!

  Cassie – Det er en 2 værelses på 64 kvadratmeter – hvorfor? :D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s