240710


Idag har jeg været i Tivoli Friheden hele dagen og rendt rundt i min håndsyede frynse/indianer-kjole og bare tæer og følt mig rimlig 70’er chic. Langt de fleste har nok troet jeg var 12 år eller komplet idiot, men så igen – det er jo bare Jylland. Om end jeg elsker Aarhus højt..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “240710”

  1. Hvor er det en fin kjole:)

    Meeen “bare Jylland” er altså et sted, som mange af os er meget glade for (også udover storbyerne). Og så er alle os jyder ikke nogle intollerante tosser der ikke kan have forståelse for noget der er lidt anderledes;) Og alt dette her er sagt med et glimt i øjet:)

  2. At det bare er jylland, er jo netop også sagt med et glimt i øjet. Og om denne sag med min kjole, og ikke som at jeg på nogen måde ønsker at tale ned til samtlige jydere generelt! :)

  3. Ah okay:)
    Men nu skal jeg heller ikke komme for godt igeng. Jeg flytter selv herfra til København om en måneds tidxD

  4. haha, ‘det bare jylland’ er bare sådan en rigtig typisk københavner-attitude kommentar:) kæft, sådan noget hører man bare meget. men du har sikkert ret, jeg ‘bare’ fynbo og måske man bare ikke behøver imponere ‘pøblen’ ligeså meget som man skal i københavn???

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s