Looove mondays..


Igår tog mig og pigerne i Ørstedsparken på vores ven Ludvigs opfordring. Hvor er alle DJ’s henne Ludvig? De er da lige her! De sidder i en rundkreds på græsset. Der er da en del DJ’s til stede! Ha ha, og så slog vi os ned. Der kom hele tiden folk der havde hørt om Ludvigs fede fest, og det var sindsygt komisk og hyggeligt på samme tid. Vi rykkede kort ind til byen, og folk følte for fest – fest hos mig naturligvis, hvor ellers i hele København end i min lejlighed. Åh nej. ;-)
Der lå 5 mennesker i min seng imorges, folk sov i oveni tøjbunken i soveværelset og i gangen med Ludvigs sko i hovedet, så jeg tog sofaen. Da jeg vågnede lavede jeg brunch – jeg er så sød nemlig!
Det hele så nogenlunde sådan her ud –

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Looove mondays..”

  1. vi fik da også æg osv – du kan jo bare ikke se al maden? haha ej okay!!! (sidsel skriger af grin)

 1. Nej Gina, det dér er jo ikke rigtig brunch altså ;) hahahahahha fuck en latterlig kommentar – jeg elsker den :)

  Det er nogle rigtig fine billeder du tager, masser af stemning.

  Kys

 2. Dit smukke, kreative, intelligente og forstående menneske.

  Jer andre – kan i nyde, eller skal i være så negative og påpege noget så ligegyldigt og irrelevant som, om det er rigtig brunch eller ej…

  Just n’joy

  Love,

  Negar

 3. Haha, mere latterlig kommentar skal man da lede længe efter – fuck om Gina laver “rigtig” brunch, og som “n” påpeger, handler brunch om HVORNÅR man spiser og ikke om HVAD man spiser.

  Synes det ser både lækkert og hyggeligt ud! :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s