Søndagens outfit (?!)Atypisk søndags outfit kunne man fristes til at sige. Jeg tror bare jeg satte pris på ikke at have tømmermænd! Lidt atypisk outfit i det hele taget faktisk. Den skarpe læser ville måske have bemærket at det er første gang jeg har en maxi-kjole på. Synes det ser ud nogenlunde som på Mary-Kate og Ashley – lidt for interessant! Synes ikke man kan undgå at ligne et stort telt på billeder i maxi når man er så lav, propotionerne giver ingen mening. Om end jeg følte mig rigtig pæn og godt tilpas i kjolen igår! :-)
Kjolen er købt på Istedgade i en butik jeg vil fortælle om, hvis der er stemning for det.
***
Der var god stemning! Kan i huske den gamle Yvonnes video på Istedgade 87? Min mor tog mig med derned for nogle uger siden. Ejeren har tjent hvad han ville og fuldført sit livsværk, og har nu valgt at forvandle forretningen til en tøjbutik. Udefra ser det meget mystisk ud, men kig ind! Han opkøber konkurs lagere og sælger det stort set uden fortjenelse. Efter hans eget udsagn, med en smøg i mundvigen, for at give alle de mennesker på Vesterbro noget igen. Der er virkelig mange mærkelige, hæslige ting, men hvis du som mig elsker at finkæmme for guld vil du kunne lide butikken. Jeg fandt en pose med ting, og denne kjole gav jeg 40kr. for, og det var endda det dyreste jeg købte! Min mor hapsede også én.
Hele foretagendet må siges at være meget fint, sympatisk og heldigt for visse andre!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Søndagens outfit (?!)”

  1. 2.000 tak skal i da bare have!

    Maria – min armring er vintage, men du kan finde noget lign. på ebay!

    Mikkel – mannequin? tak, jeg har også savnet din kærlighed på tæt hold længe!

    Alice – jeg bruger altså næsten altid makeup, bare i hvidt forskellige sammensætninger og mængder. :-)

  2. Det er den sjoveste biks – har også købt et par fede bukser derfra :D De kostede 50 og da jeg ville betale var han sådan “ej, du får dem for 40 – du er jo mor, det er dyrt..” så hyggeligt :D

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s