Onsdag aften hos mig….


Efter jeg havde spist kæmpe men tynd oksebøf med stegt tomat og salat – som i øvrigt kun indeholder 330 kalorier, rimelig flippet, fik jeg nabobesøg! Elsker når det ringer på min dør. Vi hyggede os med denne anretning og vendte verdenssituationen. Bogen på sidste billede er den bedste location-spotting bog i verden, og kan bla. købes på Glyptoteket..!
Klokken er 02:50 og nu tror jeg jeg vil gå ud og finde et glas rødvin i Københavns undergrund..! (vil understrege at det sidste var ment med et kæmpe glimt i øjet)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s