140710


1: Jeg har en dårlig vane med fortrinsvist at handle ind fra dag til dag. Det skyldes at jeg aldrig ved hvad jeg har lyst til imorgen. Hyggeligt og lækkert men lidt besværligt. Disse råvarer skal jeg bruge idag. Eller naturligvis ikke det hele – men så halvdelen.
2: Mig. Sød. Med antik stråhat jeg har fået fra min mormors samling.
3: Fandt lidt i den lokale genbrug idag. Synes mønstret på skjorten er ret så pænt!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “140710”

  1. Åhh ja, mønstret er RET så pænt! Det er vildt fedt. Ligner noget på en kjole man ku få for noget tid siden.. – elsker genbrug.

  2. Alt for fed hat! (-:
    Jeg var også i København igår, og prøvede at finde nogle genbrugsbutikker. Jeg var nede og lede efter nogle i studiestræde, men uden held. Kan du anbefale nogle som er tæt på centrum (strøget)? For er kørt helt død.

    Tak for en alt for fed blog. Virkelig inspirende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s