Lidt Gina købDet er godt nok længe siden jeg har vist noget jeg har shoppet! Det sidste jeg har købt er bla. disse ting fra Gina Tricot. Der er også en makker ørering, hvor vides ikke. Jeg er absurd forelsket i den store smukke ring. Alle smykkerne giver mig assosiationer til frk. Sedgwick og kostede hhv 140 og 160kr. hvilket må siges at være lidt peberet for high street, men det kan man ikke tage sig af!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Lidt Gina køb”

  1. Er virkelig vil med de øreringe øverst på billedet!
    Har kigget på dem flere gange, men aldrig købt dem..
    Men de er super fine! Elsker at de er så store ;)

  2. Ja, det er en skjorte! Den kostede 250, men der var 50% på den! Er også rigtig vild med dem, elsker store smykker generelt..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s